Idag stod babysim på förmiddagens schema. Vi hade laddat i två veckor efter första badet.

Babysim - finn fem fel

Babysim - finn fem fel

Finn fem fel!  Just det, inga barn i poolen!  Det var fel på klorpumpen så badet blev helt inställt. Snacka om en riktig söndagstragedi.  Som de slagna hjältar vi var masade vi oss sakteligen hem igen.

Vi kompenserade det hela med ett bad i baljan och den lilla sötnosen blev både ren, glad och trött =)

Idag står utsida axlar och shrugz på träningsschemat. Jag har under det senaste kvartalet kört axlarna uppdelade på tre olika pass.  Framsidan med bröst, baksidan med rygg och mellan/utsidan med trapz och kanske vader och mage.  Tycker det känns mycket bra. Har dock funderingar på att byta upplägg, mest för variationens skull, men har inte riktigt kommit till beslut i den frågan än.

Längtar till dieten och att få fram axlarna lite tydligare.

Nu är det läge att ladda inför gymmet!    Keep it real!