Ikväll gav jag benen en rejäl omgång. Oftast när jag kör ben brukar jag köra hela benen, och så var även fallet denna gången.  Började med att smiska skiten ur dem på bensparken.  Det kändes tungt redan från början och på uppvärmningssetet.

Jag blev en smula förvånad, men kastade på fullt mag, och det gick bra. Det är lustigt hur det kan ta emot ibland. Man får pressa sig vidare ändå.

Efter ett gäng set gick jag vidare till liggande lårcurl och stående vadpress. Supersetade dem och det sved och brände. Skönt jobbigt. Körde dropset på båda övningarna för att kräma ur lite mer.

Sen var det sittande horisontell vadpress supersettad med hackliften.   Pressar vaderna så jag måste stampa igång dem igen.  Hackliften körde jag hyfsat lätt, olika bredd på benen och satsade på att få rumpan så lågt som möjligt.   Hackliften har blvit justerad och uppgraderad och nu är den riktigt skön.

Avslutade gjorde jag med två superset utfall i smith och raka marklyft.  Gillar att avsluta med raka marklyft för man får så skönt sträck med den övningen.

Har ”fuskat” med benen på sistone eftersom det krockar lite med min gruppträningspass, där jag hellre har fräscha ben.  Tror man gör sig själv en björntjänst :)  Gäller att planera upp sina pass o sin vila bara.

Gick hem mycket nöjd.

Ömma axlar
Riktigt nöjd med gårdagens axelpass.  Det tog riktigt bra och jag har känt av både axlarna och trapsen idag, och jag förmodar att det känns ännu bättre imorgon.


Bjuder på en bild från gårdagens pass, med en skön grimas. Är riktigt sugen på att sätta igång med dieten och gräva fram axlarna ytterligare. Det dags att börja räkna och förbereda sig inför den.

Nu är det dock dags för den omtalade vilan.  Dags att växa!