Startade dagen med ett ryggpass som toppades med baksida axlar!  Kan inte påstå att kroppen riktigt var med på noterna när jag öppnade med de smått negligerade chinsen. Men den fick helt enkelt finna sig vid att dra de tunga lassen. Supersettade med Tighta latsdrag.

Gick sidan vidare till mina favoritmaskiner på gymmet – en roddmaskin där man kan köra var sida för sig – ger sjuk kontakt, som jag har lite svårt att hitta i kabelrodden. Sen ”pec dec”-maskinen utan decs =)   Om man kör den modifierade varianten så den är omvänd, prickar den baksida axlar perfekt. Känns underbart både tungt och sen om man dropsettar nedåt och kör lätt.  Pump-deluxe!

Avslutade med stångrodd och sidolyft med hantel för baksida axlar.

Det var inte något superpass i sig, men det var grymt skönt och jag är riktigt nöjd ändå!

Morgonträning har guld i mun