Dagens armpass ägde rum medans min kära fru höll sitt Afrodanspass. Jag var mycket peppad när jag steg ned för Frisks trappor. Och jag var inte ensam, i dubbel bemärkelse. Med mig hade jag Alma som verkade minst lika sugen som jag på att köra slut på mina armar.

Jag hade tidigare läst om en övning som jag inte sett förut. Nämligen tricepspress bakom ryggen i kabelmaskinen.  Hittade den på AST o blev genast sugen på att prova.

Tricepspress bakom ryggen

Jag tycker att den var riktigt trevlig, men det är långt ifrån bara triceps som man aktiverar, så man bli väldigt mycket starkare. Det resulterar i att det blir många reps på den.  Körde även med långt rep, och fick ett tips om att stå på knä, för att få ut längre rörelselängd än om jag står upp.  Testade och tycker absolut att det kan vara nått att alterera med.

Sitter och nickar till här.  Ska ta mig en härlig prottedrink o gå o lägga mig sen.

Imorgon blir det råmangel i form av Body Combat 47. Lovely!

Well… för att återgå till dagens pass, så gav jag även hantlarna en omgång. Jag lät biceps lyfta dem, med grymma dropset. Jobbade hårt på att hitta grym kontakt.  Körde även ett set där jag började sjukt tungt med cheat och negativ träning, ett fåtal reps. droppade nedåt, med samma teknik, för att så småning om  börja curla ordentligt, när jag nådde en vikt som jag kunde hantera med en striktare teknik.

Blev lite strö-övningar på det. för att sedan avsluta passet med bicepscurls med kort stång i kabeln, och dips.  Det grämer mig att jag inte pressade mig ytterligare på dipsen.    Smackade in  40 reps på första seten. Blev lite förvånad.  Det var länge sen jag körde över 20 dips. Är väl för jag brukar köra dem viktade.      Började bli rätt mosig och Alma var rätt trött på att ligga och titta på farsan, så vi packade ihop oss och kilade hem.

Det har varit en skön dag, och den fick en skön avslutning.   Hoppas ni har haft en lika nice Fredag som jag.

Vi hörs imorgon! gnite!