Skön söndag idag!

Efter frullen så bar det av till Babysim med hela familjen Lisinski. Det var andra gången vi var där och badade och jag måste säga att det gick mycket bättre. Alma var mer avspänd o cool i vattnet. Även fast hon helst ville vika sig dubbel – men det är ju det senaste för den lille krabaten.   Tossingarna smakar ju sååå gott (?)!!!

Efter det äventyret och lite käk, så packade vi ihop oss och motvilligt åkte och storhandlade.  Värdelöst en helgdag straxt efter lunch, men vi behöver kvarg, kött och blöjor så det var bara att bita ihop.  Vi flängde runt hela stan för att samla på oss det vi behövde, sen hem och tvätta. Jag drog en avokado och en excellent whey päron/vanilj från Powerlabs…. Damn vad den är nice!  …sen stack jag till gymmet och körde ett turbopass utsida axlar (mest lätt – lots of svidande pain) o lite shrugz.  Klar på 30 minuter.  Lite för kort för min smak..

Igår var Body Combat dag och det var ett bra gäng som hade hittat dit, trots det vackra vädret.  De har kanske insett vilket superstart på dagen BC är.  Sjukt nice pass som jag sedan avrundade med en ca 30 minuter lätt bröst.

Senare på kvällen blev det reunion med gamla klassen.  Vi blev väl kanske 12 personer varav 10 var tjejer.  Det var häftigt att träffa alla igen.  Lite surrealistiskt på något sätt.
Åkta tillbaks i tiden fast ändå inte.   Det vill jag lätt göra om, om ett år eller så, men gärna med fler klasskompisar då rå.

Well, för att återgå till dagens aktiviteter – jag fastställde min dietplan och är således redo att starta imorgon.  Min tanke är att köra i 60 dagar och jag kommer börja med att gå ner till 3200 kcal om dagen.  Se vad som händer där.  Satsar på att landa så jag loosear ca 0.5kg i veckan.  Så då är tanken att bli av med 4 kilo på 2 månader.  4 kilo underhudsfett då rå!  Spännande.   Det ska bli riktigt roligt att se om det går att gräva fram axlar och rygg lite ytterligare. Få ordentliga separationer osv.  Mätte mig och tog lite formfoton här ikväll.    Har vägt upp och boxat större delen av morgondagens mat. Så nu är det bara gå och lägga sig och starta dagen med en schysst årunda.

Om allt går som jag vill blir det ett benpass imorgon.

Har säkert glömt att nämna en massa här nu ikväll, men, nu måste jag sova.
Stort med diet imorgon.

Sov gott!