Trött!

Idag har allt gått mycket bra.  Det enda är att jag har portionerat ut maten lite galet. Hade två måltider nu att äta på sena kvällen, efter träningen.  Fungerar inte riktigt.

Jag hade väntat mig lite tuffare tider, under dieten. Men det kanske är bäst att inte säga för mycket, för tidigt.  Men jag har för mig att sist jag dietade så var första dagen o veckan en hungerns tid.  Idag har jag både varit hungrig och nu på kvällen – riktigt mätt. Ska se till att klämma in en måltid på dagen imorgon.

Har dock redan märkt hur alla matdofter träder fram både här och där – och det luktar gott.  Hade glömt hur gott mat doftar under diet.

Körde ett benpass på 40 minuter nu ikväll.  Ben är en klar favorit. Sjukt tungt och jobbigt men ack så givande.  Har mycket ork än så länge.

Nu… slafen… god natt på er.