Dag två har gått riktigt bra. Jag höll på att inte komma upp i morse, men till slut drog jag mig upp. Mycket tack vare min vackra fru.

Powered by Proteinbutiken

Nyvaken och taggad inför morgonrundan

När jag tagit mina vitaminer och tabs så var jag laddad till max, och hela familjen gav sig ut på en morgonrunda.  Marta för att springa och jag och Alma powerwalka och jag sprang lite mer och längre än igår.    Lite trött i benen efter gårdagens runda och även benpasset.

Än så länge har maten fungerat bra.  Lite hungrigare idag.  Får se hur jag känner mig när jag går o lägger mig.  Varit och jobbat med nya Frisk 4 passet, tillsammans med mina kollegor på Frisk. Det kommer bli riktigt nice!  Frisk-passet är ett styrke-, balans- och konditionspass med viktväst.   Ahhh.. just det. Brände av ett bröstpass tillsammans med världens bästa passare – Alma.   Utan henne hade hantelpressarna fastnat i startgroparna. Hon höll gott mod och mitt humör på topp.

Ha en trevlig kväll!