Ny dag, ny hunger.  Tog mig en liten sovmorgon i morse, medans frugan var ute och svettades med intervallträning. Jag bör ta tag i det min konditionsträning jag med. Behöver köra ett eller två hiitpass i veckan. Well, vill komma in i dieten först iaf.

Frammåt kvällen idag började jag bli hungrig, så jag åt, men jag vågade inte äta för mycket. Vill spara mat till efter passet, då jag verkligen vill ge kroppen allt den suktar efter.
Så ryggpasset ikväll kändes lite som ett morgonpass – på tom mage med en peppande PWO innanför ”västen”.    Om man bortser från ett litet gympolar-snack under passet så hade jag grym fokus.

Jag öppnade med breda latsdrag och supersettade med inverterad ”pec-dec”. Som jag säkert har sagt så kör jag baksida axlar med ryggen. Frisks moddade pec-dec är grym, ger ordentlig pump i axlarna.  Efter 3 set vardera med tillhörande dropset, gick jag vidare till kabel-rodd och tight-latsdrag. Båda gick mycket bra. Kändes som jag fått lite skjuts i kabel-rodden efter att ha kört en hands rodd på rodd-maskinen som Frisk har.  Det är såå gött när det lossnar.   Det är lätt att ta i för kung och fosterland och flytta mycket vikt, men jag strävar efter att verkligen kontrollera vikten, stanna kvar i ändläget och kontrahera ryggen så det biter till lite.

Jag förflyttade mig bortåt de fria vikterna och körde bak-sidolyft med hantlar för axlarna och stångrodd.  Lägger ofta stångrodden framåt slutet på passet och är ofta ganska trött när jag kommer dit.  Så det behövs inte mycket vikt för att det ska kännas tungt.

Plockade av vikt när jag kände att bålen svajade lite, och körde fler-reps istället.
Sist körde jag tre snabba, lätta pass med underhandsgrepp. Det knep bra.

Mycket nöjd med passet.

I LOVE MY BODY

 

Har bytt kyckling mot ugnstekt fläskfilé, vilket lär funka lika bra. I princip samma värden.
Får se hur den smakar.   Har funderingar på om jag verkligen ligger rätt. Funderar på om jag inte borde gått hårdare ut från början och sen höjt kcal efter hand.  Äsch, nu är jag inne i dieten. Det bästa jag kan göra är nog att hålla mig veckan ut och se vad som händer. Har det inte hänt så mycket kan jag tighta åt det då. Kanske lägga på en vecka eller två.

Har upplevt en smak i munnen som jag härleder till ketos.  Men säker är jag ej. Läste nånstans att den ketosen infinner sig efter två dagar, så det verkar inte otroligt.

Nog med ”svammel” från den här krigaren för idag.  Imorgon ligger det för en PW med Alma.

Ni hänger väl med?