Fick inte ihop styrketräning med resten av dagen – tidsmässigt. Eftersom jag kört på utan nån vilodag i minst en vecka så kändes vettigt att ta en dag off.  Jag gillar det inte. Har muskler som behöver piskas. Ska se om jag inte kan göra som förra lördagen, att ge Pecsen lite extra smisk efter Combaten.  Kör lite lättare högrepsträning för att stressa på dem o få full pump.  I like it.

Idag har det fungerat bra med maten, vågen visade på 91,4 imorse, och jag tror jag har mindre mat i magen och har tappat en massa vätska. Vikten är inte mycket att hänga upp sig på.  Kör vidare och ger det en tid för att se hur mycket jag faktiskt tappar i veckan, sen justerar jag ut efter det.

ShakerDLX

Gällande dieten och ätardagar. Jag skippar det denna vecka. Men känns det som det ska nästa vecka så kanske det är läge att lägga in en dags fri-ätning – mer eller mindre kontrollerad.

Däremot så höll jag i Frsik-Friday med temat Warriors Workout.  Det innebar Combat blandat med kampsportsfys.   Det var riktigt jobbigt, och jag tror att deltagarna chockade kroppen en aning, för fysen var i en form som de inte riktigt var vana vid. Får se hur de känner imorgon på Combaten. pepp

Sitter och somnar här…  Ha en god natt!