Var och brände av ett ryggpass(och baksida axlar) på lunchen. Kände mig energifattig, men lyckades flytta de tunga vikterna strikt och med bra antal reps också.   Kanske några extra micropauser, i setten.  Men skam den som ger sig – det ska gå.

2011-04-20

Form 2011-04-20

Det har väl inte hänt så mycket märkbart än så länge.  Besitter ett par små luvhandles som ska bort.  Skulle vilja ha fram nedre magen också. Kanske lite Obliques.  Tränar för tillfället inte mycket mage utanför gruppträningspassen, men det är kanske läge att sätta igång för att shapea up den ytterligare. Tycker att Body Combat ger mig tillräckligt med mage, speciellt om man gör rätt i både slag, knän och sparkar.

Snart dax för ett Box-pass vik.    Är riktigt peppad på det. Har inte riktigt bestämt mig för upplägget än dock.

Stay with the fight!