NEJ! Det finns faktiskt inte en chans att jag äter något påskgodis. Jag kommer dock unna mig en massa käk på Söndag, som först. Innan dess blir det samma strikta diet som innan. 3200kcal om dagen.  Vilket iofs är lite utav en dans på rosor – med rätt planering och timing kan man hålla sig hyfsat mätt och välmående hela dagen. Trots motionspass och styrkepass.

Idag stod armar på schemat och jag började curla hantlar straxt innan halv fem. Höll på lite mer än en timma, men då i sällskap av min lilla motivator och passare – Alma.  Hon kräver lite underhållning, så det blir inte lika effektivt pass som det kunde varit om man kört helt själv.  Men samtidigt ger hon bra med pepp och sällskap på många av övningarna. =)

Supersettande hantelcurls med sittande stångpressar bakom huvudet. Kabel för trics o körde stående rep-pressar och stångpress bakom rygg. För att sedan avsluta med kabel-curls med kort stång. tricpressas med kort stång och dips (oviktade) och var sjukt trött och hungrig mot sista super/trisetet.   Riktigt nice pass med bra pump. Skjortan blev sjukt liten när jag var på hemväg.

För att återgå till påskgodis – jag kommer nog vräka i mig nötter och frukt på söndag. Nån skräpmat kommer jag nog svulla i mig, men i övrigt ska jag sikta på mycket kolhydrater.  Ladda, ladda och ladda.  Ladda om.   Emellan ätardagarna, som jag har tänkt att ha en dag i veckan, så är det mest godislika jag har Powerlabs smaskiga proteinpulver.

Powerlabs Excellent Whey

Jag började med att köpa nyheten – Päron/vanilj och blev överförtjust. Smakar åt piggelinhållet! Så införskaffade jag mig melon som också smakar riktigt gott, även om päron fortfarande är favoriten.
Well…  testa, och ge mig ditt utlåtande – finns att köpa på Proteinbutiken!

Jag ska hoppa i säng och ladda om, och mot alla odds växa en aning =) Imorgon är det långfredag med nya utmaningar och pass!

Sov gott när det är dags – STAY WITH THE FIGHT!