Yes!   Påsken har passerat och den var trevlig på så många plan.  Inte nog med att jag hann träffa släkt och vänner, det hanns med en hel del träning också.

Det blev några gemensamma gympass med min fru Marta och min dotter Alma, som alltid är en grym motivator och passare. Sen teamade även min kära fru och jag både en Body Combat, som var riktigt ösig, och en påskmix, som bestod av step, combat afroyoga – där jag bidrog med combat delen.  Alla påskpassen var grymma, men afron var nog det som min kropp tyckte var jobbigast.  Länge sen jag dansade afro.  Det är sjukt roligt – saknar det en aning.

Sidlyft - dubbelsidigt

Omöjligt att inte göra en extra repetition med min hejarklack

Gymmandet bestod av ett utsida axel/traps pass och ett slaskpass med bröst, underarmar och mage.   Älskar att köra shrugs med kabeln.  Svider riktigt fint.

Shrugs i kabeln Shrugs i kabeln

 

 

 

 

 

 

 

 

Däckat

Fick hjälp av Melker, Peter & Camilla att byta till sommardäck.  Tror lätt att Melker var den största tillgången med sitt stenätande och klubbande.  Det var mysigt att jobba lite i solen sen ta en välförtjänt kopp kaffe o JS på Melkers gräsmatta.

bytte däck

Träffade även Charlie och Mathias vid två tillfällen. Roligt att se Charlie igen, inte träffat honom sen i somras. Han har växt till sig.  Häftigt.   Hade även möjlighet att träffa Tobbe Olsson på en fika.    Yes, lägg till lite promenader, lite middagar med föräldrar och svärföräldrar så har du något som liknar min påsk.

Ätardag

Hade en ätar dag i söndags och drog i mig så mycket jag kunde av det mesta. Inget direkt godisk frossande men lite choklad slank ner. Både vettig mat och skräpmat.  Det var en härlig dag.

Annars tycker jag dieten går bra, har väl inte riktigt kunna se hur mycket som rinner av mig i veckan, så jag ligger kvar på 3200 en vecka till.

Idag har det varit lite körigt att få i sig allt. Vet inte vad jag gjorde under dagen, för till kvällen fanns det lite mycket kvar att äta. Det var nog att jag sparade lite för att ha till efter kvällens benpass som följdes av att jag instruerade en combat.  Förväntar mig att benen ska vara möra imorgon =)

Nu ska jag se till att morgondagen kommer snabbare, genom att sova…

Stay with the fight…