Onsdag igen och dags för en spegelbild åter igen.  Vet inte om man kan skönja någon större skillnad på formen faktiskt.  Det är väl de små detaljerna som gör det.   Vikten stannade på 89.9kg imorse.  Litar inte på den där vågen. Tycker den visar olika vid varje gång man ställer sig på den. Väldigt känslig för hur man fördelar vikten. Om man lutar sig frammåt eller bakåt. Skitvåg. Borde skaffa en ny som är en pålitlig referens. Snart dags att ta mått och se om någonting har hänt på den fronten.

Form 2011-04-27

Form 2011-04-27

Idag blev det ett lunchpass – bröst och framsida axlar. Effektiva 40 minuter. Var mör efteråt.  Började tungt med dropset i cablecrossen, supersettat med lite stående rodd för axlarna. Sen hantlar i incline, med militärpress. Sist Pecdec med armhävningar och dips. Riktigt nice tri-set för att kräma ut det sista.  Sjukt bra pump. äh det blir en bild på det med.

Efter pec end delts 110427

Efter pec end delts 110427

Nu ska jag gå och köra box med Rico, och jag tror det är Mona som håller det. Ska bli spännade.   Måste fixa lite mat ikväll, så att jag inte står utan imorgon.

Ha en bra kväll…       Stay with the Fight