Det är onsdagkväll och matlådorna står återigen packade. Det har varit en hungrig dag idag. Det glädjer mig, för då känns det att dieten är i full gång.  Kan mycket väl ha med att göra att jag maxade skiten ur ryggen.  Kom iväg från jobbet vid tolvtiden. Lite sen med tanke på när jag åt frukosten, så jag kastade i mig en avokado innan jag gick. Ingen PWO i kroppen eller shakern, så jag smet in till Tobias på Proteinbutiken.  Han väntade på leveransen av min nya favoritPWO Jack3D, så jag fick bli utan. Däremot köpte jag mig ett schysst Gasp-linne, Camostyle.  Det satt perfekt.

När jag kom ner i gymmet satte jag genast igång med kabelrodd, parat med chins, med forced reps, negativt med hopp.  Rodden kändes sjukt bra. Lassade fullt magasin och körde på med hyfsat strikt utförande för den tunga vikten.  Har kört ganska mycket på lägre vikter i kabelrodden, för att jobba in just teknik. Det tycks ha gett lite resultat. =) Filmade chinsen men det såg måttligt roligt ut.

Fortsatte med Latsdrag, tighta och breda(rak stång) supersettat. Gick raskt vidare till inverterade pecdecs, stång rodd med över o underhandsgrepp och sidolyft för baksida axel – sheriffen brukar jag kalla den. Den brukar jag köra sittandes, men de sista gångerna har jag stått upp och ökat vikten en aning.  Inte lika strikt, men ger bra pump ändå. Intensivt quadset som knöt ihop säcken för idag.  Upp och utpumpad gick jag upp från gymmet för att ta mig en dusch.  Ryggpass är en favorit.

mellis på jobbet - JS o päron/vanilj

mellis på jobbet - JS o päron/vanilj

Har modifierat kosten lite, så jag ska ligga på 3100kcal nu istället. Skurit bort kolhydrater mest.  276,1 gr protein,  98,9 gr kolhydrater och 180,4 gr fett.

Har köpt en ny våg för den gamla var så sjukt opålitlig.  vet inte om jag litar på den nya heller, men det är lite mer stabil.

Imorgon är det dags för FRISK på kvällen. Fullt ös! Får se om jag hinner med något gympass. Isf är det armar som hägrar.

Time for bed….   STAY CLASSY, SAN DIEGO!