Helgen närmare sig med stormsteg.  Med inte lika snabba steg och förmodligen hundra gånger tyngre stapplade jag hem efter kvällens Friskpass.   Vi gästades av min gamla klasskompis och således barndomsvän – Jill, som är i Sverige över sommaren. Det var sjukt kul att träffa henne igen. Det lär ha varit 20 år sen sist. Damn jag är gammal. HA.  Hon körde på för fulla muggar och verkade riktigt nöjd med viktväst och friskpass.
Ser fram emot att träffa henne o hennes man framöver.

Det var fullt ös på passet och jag längtar till lördagens combat, redan nu.

Flexar pannan

Helgen vecka fyra

Som sagt, helgen närmar sig, och därmed även min ätardag.  Är sjukt sugen på lite riktig mat, lite skräpmat, o lite vardagslyx. Latte, Choklad osv.  Jag kommer köra fredag kväll och hela lördagen. Äta ÄTa ÄTAAA! Ska försöka mäta mig imorgon på morgonen.

Arma Armar

Igår fick ryggen sitt, och det har gett sig tillkänna med buller och bong. Det känns som jag gjorde en hel del prexis rätt, för träningsvärken e sköööön.   Detta påverkade inte mitt armpass i någon större utsträckning.   Jag hade som sagt inte mycket tid på mig så jag satsade på att supersetta o ösa på.  Träffade Camilla på väg ner i gymet och när jag frågade henne om tips på vad jag kunde köra gav hon mig bland annat iden om att köra liggande curls i kabeln. Inget jag brukar köra för jag tycker det är svårt att hitta rätt vikt. Men den kändes skitbra.  Blev högreppare, men ändå.  Den trisettade jag med cc press bakom ryggen på 120 kilo (läs mer om den här) och även rep-press i kabeln.  Den tycker jag alltid tar bra.     Efter det blev det supersettade curls. Med både hantlar och stång. Hann dock bara två set vardera.  Vi har fått pumpvikter i gymmet som komplement. Lite smidigare gröna vikter. Ser fram emot lite härlig träningsvärk och lite god mat.

Hoppas fredagen din blir bra…