Ny dag, nya trainers! Fick äntligen de skor jag har beställt så nu blir det åka av.  Mina stripes är i silver och grönt!

Var på gymmet och körde utsida axlar och shrugz idag. Passet blev inte så effektivt som tänkt för jag träffade på en gymmare som hade mycket att berätta. Trevlig kille som tränade Kyu Kyushin vilket även jag tränade för ca 15 år sedan.  Mycket vatten under bron sedan dess, men det var riktigt roligt.  Hur som helst, det blev lite långa pauser, sen kom Jörgen och sa att skor o kläder hade kommit. Så jag hämtade ut ett par av mina skor.
Grymt nice! Ska bli kul att köra Combat i dem imorgon. MEN, även det satte en stor paus i mitt pass.  Så det kändes sådär.  Hade hellre kört på som ett lokomotiv. Tungt, stadigt, dundrat fram.  Men det var trevligt iaf.  Alla pass kan inte vara maxade.  Jag lastade på och fick både pump och sveda.  5 övningar. Tungt och lätt mixat.

Ska ge mig ut med Alma nu. Trodde jag skulle påbörja min ätardag nu ikväll. Men min polare Kim som jag hade räknat med skulle slå mig följe, ställde in för dagen.
Funderar på att faktiskt blåsa av starten ikväll och nöja mig med bara morgondagens vakna timmar.  Har hållt mig till den ”normala” dieten än så länge idag, så det lär inte vara några problem. Ska rådslå med frugan.

Mätte mig imorse. Mätte mig i början på dieten, så på knappt 4 gångna veckor har jag tappat 8,5 cm runt midjan och ökat biceps med 1 cm.  Det var de mest spektakulera måtten.  Är mycket nöjd.    Vad TYCKS?

Som sagt… NU… ut i solen.

Ha en trevlig kväll!