Jo, det var ju så att jag gjorde jordnötssmör här igår, närmare bestämt 2 kilo rent, naturellt, lättsaltat jordnötsmör, som inte kladdar och kletar utan snarare smälter i munnen.  Riktigt nöjd. Det tar lite tid med resultatet blir sååå bra.

Hjälpte min gamla träningspolare Kimmi med att handla lite Green Choice Jordnötssmör på ICA Maxi. Köpte några burkar även till mig, som reserv. Och provade en sådan under veckan. Vilken jolmig sörja. Det var som klister. Smakade väl helt OK, men jämfört med mitt egna naturella smör så var detta skrattretande.  Så mitt tips är helt klart att du bör ta dig tid och mixa ihop ditt eget Jordnötssmör. Det kostar en tredjedel av tex Green Choice, och smakar tusen gånger bättre.  Det mättar Kungligt.  Fedt.

Har du nått favorit JS som jag borde testa?

PeanutButter Motherfucker

Jaha, annars har jag skippat att börja ätardagen ikväll.  Det hade varit nice, men då skulle jag kört fullt ut och maxat matintaget.  Kom av mig lite och jag vill inte göra några halvmesyrer.  Imorgon dock, blir det krigarfrukost och sjuka mängder mat resten av dagen.    Nu blir det Big Bang Theory S04.

Trevlig helg på er!