Yes! Ny vecka, nya utmaningar!  Den största jag ställdes inför idag – mest förundrad var en massiv hunger som jagade mig i början av dagen. Nu är det ju inte speciellt konstigt eftersom jag går på diet, och vill ligga på ett underskott. Jag har till och med saknat hungern tidigare, varit osäker på om jag har varit rätt ute, för jag borde varit hungrigare. Men jag har tappat vikt iaf. Igår och idag kom hungern.  Jobbigt, ändock skönt.

Får se hur det går i veckan med mått och vikt.    Svängde förbi Proteinbutiken och fick lite råd och tips av Tobias. Han är inte alls för ätardagar, utan tycker att det är ett otyg som bör undvikas. Jag hör honom och tar det han säger i beaktning, men jag tar hellre en något långsammare nedgång och äter en gång i veckan, varannan vecka. Det är en social grej och en njutning jag inte vill vara HELT utan.  Men jag tror jag kan gå längre mellan ätardagarna efter som dieten inte är sååå snäv.

MonsterPecs

Monster-Pecs

Passade på att handla lite Calcium, Zinc & Magnesium tabbar innan jag gick vidare till gymmet.  Väl på plats slängde jag på mig mina nya sköna skor o gick ner till hantelracken.
Satte igång och pumpade hantlarna på en svagt lutad inclinebänk. Supersettade med Militärpress med de fasta stängerna.   Jobbar på att få ner ländryggen, bak med axlarna och verkligen kontrahera brösten.   Sköna övningar. Jag intog cablecrossen och körde på.  Fick bra kontakt, och gick igång på ”muskelfibrerna” på pecsen när jag pressade. Det börjar ta sig. Supersettade med tung stående rodd i CCn, med det tighta v-handtaget.  Rundade av det hela med pecdecs och armhäv.     Passet tog bra.  Bilden ovan är från efter passet.

Annars var det Body Combat som gällde i Lördags. Senare på kvällen så kom jag tillslut ut på en löprunda. Det blev 5 kilometer, men jag fuckade upp lite med mätningen av tid osv, så det blev inget sådant resultat. Men sprang gjorde jag. Måste pressa mig ut oftare.

Solen sken även under löprundan
Ett grymt benpass efter babysimmet i Söndags.  Två aktiviteter som verkligen suger musten ur en.  Hur som helst var det en riktigt skön, solig helg. Ge mig mer av den varan tack!  Det är ryggpass som gäller härnäst. Ska bli nice, men jag borde ändra lite på ryggpasset.  Kanske hantelrodd som gäller imorgon.. Det var år och dar sedan.

Nej nu… godnatt – sov och bli grova!