Sprang på ett inlägg av en herre som heter Mikael Hollsten som var helt klockrent. Kände att jag själv fick en känga, gällande att proppa i sig kosttillskott hit och dit. Men samtidigt tror jag iofs inte att det gör jobbet.  Det är bara lite extrahjälp, speciellt för mig som behöver trycka i mig grymma mängder mat.

Kolla in inlägget och hans blog: Aldrig Vila

Det peppar upp mig deluxe iaf! Finns mycket att jobba på, man tror man ger 100, man borde ge 110, men kanske ligger på 90. Finns alltid mer att ge!   Tror jag ska ner o smiska pecsen imorgon, bara för det.

Den gjorde början av min kväll.   Som även innehöll viktväst-passet Frisk, som jag höll för en massa träningssugna på Frisk.  Grymt kul, benen fick sig så de gnyr lite nu.
Lagat lite käk, mätt upp min mat.  Borde egentligen sova nu. (ska bara)

Skaffade mig en SmartShake v2 som jag tänkte testa imorgon.  Det är bajonettlås på dosorna, vilket känns både smidigt, men även lite osäkert jämfört med nått som är gängat några varv.  Hur kul är det att få väskan full med prottepulver?  Vi får se.

Tog några kort, ville studera axlarna. Fick hjälp av min kära hustru!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det börjar ta sig.  Men lite mer separation kan man önska. Och när man ändå är igång och önskar så kanske lite mer muskelmassa =)

Var det något mer?  Jo, snackade med min gympolare Daniel Thorsen som var less på diet, utmärglad och hade tappat glöden.  Men det verkar som jag fick lite fyr på den gubben, för han sprang ner och satte ett PB i Marklyft!    Grymt att se!

När det blir tufft så lägger man i extraväxeln.   Det är du och dina resultat… läs inlägget på aldrig vila som jag rekommenderade i början av denna blogpost.

Stay With The Fight!