Kiwi Green Tea - Ny favorit!Sitter här med mitt kvällsmål men med en lite ny twist! Det var nämligen så att jag var och handlade lite med min coach igårkväll och hon gav mig tipset att jag skulle spicea upp kesellan med lite nya Fun Light-smaker.   Köpte Wild Strawberry Watermelon och Kiwi  Green Tea samt min gamla favorit Wild Berries! De vilda jordgubbarna/vattenmelon föll mig inte alls i smaken, och enligt mig så skar det sig rejält med kesellan. Dock var Kiwin ett riktigt bra alternativ till de vilda bären. Smakerna gifte sig mycket bra som de säger på sveriges mästerkock.

coach@ICA

I övrigt laddade coachen vagnen full med gojibär, kött, kyckling och jordnötter.  Och hon gjorde en sån kraftansträngning att hon slocknade innan vi kom till kassan!

Well, det var igår.    Idag har jag hållt ett riktigt roligt mixat Body Combat-pass.  Kul att blanda in lite gamla godingar. Förvisso tycker jag att BC47an är sjukt bra, men jag tycker stammiskunderna förtjänar lite variation.  Lärde in en låt från BC43 – Black Pearl, som jag aldrig instruerat själv tidigare. Har teamat den dock.  Den är filmiskt dramatisk och rolig att köra.

I övrigt har familjen promenerat på stan, fikat. Tittat förbi på nån festivitet i trädgårdsföreningen. Hängt vid ån. Mest chillat.

Skön dag.  Hur har din dag varit?