No Soup 4 u - soup-naziBlir ingen ätardag i helgen. Ska iväg med jobbet i veckan och tänkte att jag spar mig till det, för det blir lite käk och förmodligen god dryck. Tror inte jag ska grisa dock, utan käka lite vettigt. Jag vill lägga min fokus på att gå ner, inte att äta skit. Även om man kan känna sig lite sugen på att äta kebab, pizza eller i princip vad som helst i stora mängder. Det kommer dock inte föra mig i rätt riktning. Just nu känns det inte heller som om jag verkligen behöver ladda om. Jag vet hur kroppen känns när den verkligen tigger om att bli omladdad.

Så… jag forsätter som vanligt. Hmm… ja, jag har lovat min fru att jag ska dricka en latte, så ett stort glas mjölk extra till dagsdieten. PARTY!

Nu bär det iväg ut för att avnjuta den där latten i solen!

Längtar till morgondagens benpass!

Stay With The Fight, mina damer och herrar!