Tänkte att jag ger er måndagsformen. Hade ingen ätar dag i helgen, så jag känner mig mer stabil och välmående. Tror att jag kan upplevas som mer lynnig. Min fru tycker det iaf, och då är det välvm så =) Hon har ju alltid rätt!

Idag körde jagb ett lunchpass Pecs, Framsida axlar och mage! Kändes verkligen kanonbra, även om jag var helt matt i passets början. Tror att jag fastnade lite i spegeln. Dålig fokus men skön träning. Axlarna börjar ge sig till känna nu.

Ni får kolla och se vad ni tycker:

En Krigares ArmEn Krigares Mage

En Krigares TorsoEn Krigares Axel


Bilderna tog jag efter passet, innan jag hoppade in i duschen.

Börjar dyka upp ådror både här och där, mage, armar, pecs, inväntar låren bara. Nytt bottenläge på vikten idag. Känns nice. Kommer ha ätardag från imorgon lunch och fram tills onsdag lunch! Får se hur det ter sig. Tror jag ska hålla det sansat.

Började med Pecspressar i Kabeln. Riktigt löjligt tunga. Med ett dropset på varje, så man får lite av båda världarna. Varvat med framlyft med kettlebells o sista settet med hantlar istället. Gick på hantelpressar, både incline för pecsen och sittande axelpressar. Skönt!

Sen pecdecs, varvat med två magövningar, och sist lite maglyft i dips-ställningen.

Var lite seg i rompen när jag steg upp i morse, men sen vartefter dagen flöt på så har jag kännt mer och mer i benen. *nöjd* Körde råsköna tunga knäböj igår.

Dags att klämma två avokados o 250 gram kesella ! Sen är det nog sängläge som gäller.

Let Me Hear You Scream !