Jag och coachen var och fyllde på lagret med våra favoriter som kryddar min diet. Som ni ser är hon sjukt förtjust i våra fynd. Powerlabs Excellent Whey Päron/Vanilj.  Ingen deff utan min päron salvation.  Coachen har fått både frugan och mig att köra på Nutritechs EAA, som är riktigt fruktig i smaken.  Startar var dag med ett glas av den och mina vitaminer, mineraler och andra tillskott. Tobias på Proteinbutiken lovade även att Pro 85 Vanilj (också från Nutritech), skulle dyka upp i storpack till fredagen, så frugan kan göra sina supergoda pannkakor.  Det är ett pulver med flera proteinkällor. Vassle, Kasein o ägg.
Man kan få det riktigt tjockt, trögflytande, och det smakar riktigt gött.

Well, det var dagens shopping. Nöjd.  Nu kan deffen fortsätta på allvar!  Kolmårdens ätardag är över.  Ska se imorgon vad den gjorde för ”skada”.

 

- Posted using BlogPress from my iPhone