formen efter Frisk 110519 2formen efter Frisk 110519

Postar gårdagens form – idag.

Igår tränades utsida axlar, traps och mage, samt Frisk på kvällen.  Viktvästpassen FTW.  Idag däremot blev det först ett specialpass – Warriors Workout Part 2.  Hur nice som helst. Körde uppvärmingslåten från 47an. Lite utvalda övningar från BC46 Warriors Workout i häften, sen följde jag upp med Black pearl från 43an, samt Fire, sen på krigarträningen igen.  Mina tappra krigare kved, men kämpade på duktigt .  Vi avslutade det hela med Muay Thai låten Goin Down, och sista powerlåten från 47an – Release Me.  Sen den vanliga styrkan och cooldown låten.  Jag tycker själv att det blev en hit. Kul med lite annorlunda pass.  Och jag gillar upplägget bättre än första gången vi körde det.

Rumpan kommer garanterat ha fått sitt – det lääär kännas imorgonbitti!

Jag kastade i mig min favorit PWO och en päron/vaniljshake och klev ner i gymmet.  Jag hade tidigare kännt en viss pepp på att fortsätta, men nu kände jag mig endast matt.  Men jag lyckades komma igång – fredagens tunga benpass var igång.  Tänkte att jag kan komplettera BCn lite.  Sagt och gjort.  Sittande benspark, maxad supersettad med maxad lårcurl.  Efter det så tog jag mig till skivstångshagen och smithen. Dags för raka marklyft med stången och utfall i smithen.  Nu började det verkligen ta emot.  Fick pressa mig igenom setten.

Det var otroligt skönt iaf, speciellt när jag var färdig ;-) Köpte med mig lite schyssta avokados hem.

Skulle vilja fotografera mina ”fågelben”, men det får vänta. De börjar arta sig, men jag tycker jag saknar lite massa på dem.

Fick hem ett lass Adidaskläder igår – grymt schyssta shorts o linnen, så nu börjar det arta sig även på den fronten. Vi som instruktörer på Frisk är sponsrade av Adidas. Gillar det skarpt. Adidas har ju både sina mer traditionella cleana kläder, samt lite mer funktions och träningsplagg som är riktigt snygga!

Lite kesella i den här magen, sen är det sovdags! Ha en trevlig helg nu!

Stay With The Fight!