Tog värsta monsterbilderna igår efter jag manglat pecs, framsida axel och mage.

110522_tvättis 110522_shoulders 110522_crabish

Yes,  Tog i för kung och fosterland och fick blodet att rusa och ådror att poppa.  Skulle egentligen vilja klippa bort ansiktet för man ser ut som en tard.  Men shit, lika bra att hålla det äkta.

Fick till ett riktigt skönt pass igår.  Men det var inget mot dagens pass som jag brände av i morse innan jobbet.   Ryggpass med baksida axlar. Tungt och bra och lämnade mig helt freakin överkörd.  Hade åter hämtat mig hyfsat fram till 16:30 då det var dags att hålla ett Friskpass (med viktväst) för LHC-juniorerna. Det var sjukt roligt! Det var ett stort gäng grabbar som kämpade med en grym glöd. Ser fram emot nästa pass med dem – ska se om jag inte kan pusha dem ännu lite hårdare!

Åter till morgonens pass.  Öppnade med chins.  Viktade. 30 kilo.  Ska sätta upp en egen liten challange för mig själv där, mer om det i kommande inlägg. Supersettade med kabelrodd. Maxat med dropset.

110523_ryggen

På med vhandtag i latsdrag. supersettat med hyfsat tunga inverterade pecdecs. Sen blev det stångrodd med över och underhandsgrepp. öppnade lite djärvt men drog ner vikten efter första settet.  Var lite väl mör i bålen. Fick bättre kontakt. Skönt.   Körde framåtlutade sidolyft med mindre vikt och raka armar. Det svider skönt.  Nöjde mig där efter ca 45 minuter.

Fick fullsponskläderna idag, med Frisktryck. Riktigt snyggt.  Helnöjd!

Nu ska jag fortsätta att jobba lite och så småningom avrunda med 250gram kesella!

Stay With The Fight!