110526-Axel110526-bål
110526-Bicep110526-Sida

Veckans spegelbild – på dagen med dietens lägsta vikt. Har inte vägt så här lite på 4-5 år.
Rädd att jag tappar för fort. Ska vara vaksam här veckan ut. Se vad som händer.
Fortsätter att se mer muskler som jag inte sett. Fler ådror blir tydligare. Nice.

Kört Frisk-pass hela veckan, ett per dag, idag skulle det blivit två på en dag, men det blev inställt på grund av att de flesta kunderna är ute och springer blodomloppet.
Kunde varit roligt. Nästa år kanske. Hur som helst så blir det vila inför Combat på lördag, och benpass på lördag eller söndag. Är grymt sugen på att vila upp benen och köra slut på dem med lite tyngre vikter. Testade Frisk 4 i tisdag. Ruggigt grymt! Ser fram emot releasen som ska hållas 6 juni på Frisk. Be there or be square.

Det lär vara frisk-passen som har gett mig en extra skjuts för att tappa hekton.  Det är ett grymt effektivt pass.

Har påbörjat en liten utmaning för mig själv – Jag ska öka min styrka i chinsen och tanken är att jag ska komma upp över tio repititioner med en 30 kilos Frisk-viktväst.  Jag började på ryggpasset i början på veckan. värmde upp med kroppsvikt – 10 reps. Sen satte jag 4  på första viktade settet. Därefter dalade det. Brukar inte köra chins, så det är en riktigt utmaning.   Kommer köra chins två gånger i veckan. eller varje gång ryggen känns återhämtad.     Det ska bli kul.    Får se hur det går =)

Tränade hursomhelst armar idag, men började med viktade dips, 6 reps som mest, supersettade med tric-press med rep i CCn. Körde viktade och oviktade. För att sen gå och kräma ur biccarna med hantlarcurls och skivstång.   Skönt pass.
Formbilderna togs efteråt.

 

Gårdagen

Igårkväll hängde jag med Alma, Lagat mat, jobbat, fixat 3 kilo JS, packat matlådor.
I övrigt vilade jag från styrketräningen för jag kände mig sliten, men körde frisk med LHC-grabbarna från måndagen.  Kul att pusha dem – de kör på riktigt bra.

Hur nöjd som helst med igårkväll.  Testade en gåstol som jag/Alma fick av min vän Adam. Tror att den kanske var lite stor, eller så är Alma inte tillräckligt lång ännu. Ska kolla på den igen. Kanske var jag som inte kunde hitta rätt inställning.  Hon verkade rätt nöjd med att stå och precis nå ner.  Ska bli kul framöver med stolen i vilket fall – tack Adam.