Måndagen innebar pecs o framsida axlar. Min fru körde dubbelpass på kvällen så det var jag och coachen som skulle träna tillsammans.  Dock så råkade min kära lilla coach slumra till, så jag fick genomföra passet på egen hand.  Det gick bra, men var inte lika roligt. Möjligen aningen mer intensivt dock.

Började med Cablecrossen och körde bröstpressar där i.  Sen lite stående rodd med v-handtaget. Rodden med fullt mag och pressarna körde jag upp till 70KG – Vilket är ett PB för mig!!!    Sen blev det hantelpressar i lätt incline.  Har som sagt dragit ner på vikterna här, till förmån för hela axlar, men på inrådan så försöker jag maxa alla övningar.  Failade på 47,5orna. Jag vet att får jag bara hjälp upp med dem skulle det funka, men det är tungt att lägga dem på plats.  Tror jag toppade 42,5orna ikväll.  Det känns trist att det tar stopp innan 50 kilo men det tog bra ändå.

Har ett klipp på när 40kg hantlarna får dansa.

Supersetade dessa hantelpressar med sittade hantelpressar för framsida axlar.

Kvällens träningsession avslutades med lite bänkpress och armhävningar. Mest för att klämma ur lite till - 40 sköna minuter.

Har lagt om kosten idag. Dragit ned på kolhydraterna. Samma kcal – 3100, men mer fett och protein. Får se vad det har för inverkan på min kropp. under 8%E per dag i kolisar.

Spännande…

Nu är det dags att sova och kanske lägga på sig lite muskler (på underskott – in my dreams)

Stay With The Fight