Det är är sagt att vara den sista veckan på dieten. Vi får se hur allt förlöper. Skulle kunna fortsätta en vecka till eller fem, med lätthet. Har kännt mig lite sliten i kroppen här mot slutet, dragit på mig lite värk i axeln. Men så går det när man försöker pusha sig lite för långt. Jag kan tyvärr inte vila, för jag är mitt i release-övning och release, och i slutet på dieten. Tar nån vecka off efteråt senare.

Tog en bild imorse, efter jag polerat flinten. Ingen pump, ingen frukost.

110609Morgonphoto

Har lite videos till er, körde mina Chins igår – klarade mina 8 stycken med 30 KG – utrymme för applåder och stående ovationer. Det enda som stör mig är mitt sprattlande med benen.  Måste jobba bort det.  vet inte om det klassas som cheating, men det ser löjligt ut, även om man ser att jag verkligen vill och försöker.  Videon ska upp.
Insåg även att jag trodde extravästen innehöll 7KG, FEL! Den tar 10 KG så min förra video anger fel vikter.

Ska boka  fotograf, gym och studio för lite diet-avslutningsfoton. Jag har lite på gång. Några tips?