Dags att börja ta tag i bloggandet igen. Tappade lite sugen när dieten var avklarad. Bestämde mig för att börja äta med ett hyfsat överskott. Samtidigt var jag hemma och pappaledig. Hade riktigt svårt att få i mig den mängd jag ville, för min dotter tog all min tid, men så småningom kom jag in i rätt fas. Har inte vägt och räknat på maten utan ätit hyfsat mycket. Ganska mycket junk slinker ner. Har druckit gainers men nu blandar jag egna i form av kolhydrater till aminosyrorna och proteindrinkar. Mycket energi blir det. HCHF

Jag har lagt på mig lite, kanske mest fett, men förhoppningsvis lite muskler också, har ökat på bra med vikterna och repsen på gymmet. Funderar på att kasta in några lätta veckor snart för att kroppen ska få nått nytt att bita i och vila upp sig från den tunga belastningen. Brukar känna mig stark när man går tillbaks till tungt sen igen.

Har gått upp 16 kg sen dietens sista dag. Varav typ 4 är ”nyförvärv”. Har som mål att
gå upp till 100 till nyår. Vi får se hur det går med det. Sen glida nedåt igen, strypa mer och mer för att sen försöka bli riktigt tight igen till vår/sommar. Låter det vettigt?

Nä, nu är det dax för kasein, vitaminer och mineraler. Sen borsta gaddarna och sova.

Stay sharp!