Dags att visa upp kroppen, som är inbäddad i mer kroppsfett än ni någonsin fått se på den, på denna blog.  Ligger strax över 101 kg och trycker i mig vad som helst.

Kolla in formbilder från torsdagen den 26 maj 2011

http://krigaren.se/2011/05/26/torsdagens-spegelbild-v7/

Grym skillnad =)

Det börjar närma sig dags att lägga om kosten, och kanske snäppa upp intensiteten i träningen, en aning.

Idag höll jag ett 30 minuters boxpass, och hade grymma, hårt jobbande deltagare. På 30 minuter gäller det att köra maxat ös rakt igenom. Vilket jag tycker vi lyckades med.  Jag fick beröm efteråt, och det gjorde det hela ännu roligare.

Lagom till jag var klar med det, så var det dags att sätta igång med kvällens benpass, i sällskap med the machine – Nils. Han bara ökar och ökar –  på alla övningar.  Kul att se, och vara med och hjälpa till. Vi hjälper varann att öka och göra PBs.

Vad säger ni om dagsformen?

Trevlig kväll – Stay with the fight