Dagens form

Igår så var det ryggpass med Nils som gällde.  Vi började med marklyft. Jag körde ganska lätt. Har haft lite småont i ländryggen av och till. Tror jag har gjort nått utan att tänka på det. För det känns inte som jag har fått det under ett pass. Efter det gick vi på latsdrag, där Nils gick på tyngre än någonsin. Kul. Körde den raka stången. Min favorit är den lätt vinklade, just för att man inte glider på samma sätt.  Men jag gillar att alternera, för att ändra grepp och träff.

Kabelrodd kom härnäst, och jag supersettade dem med hala pullovers i cablecrossen med den långa raka stången.  Den brukar ta så bra på latsen.

Skön kontakt i rodden!  Vi avslutade passet med bicepscurls med hantlar.

Gött pass som har känts bra idag.  Imorgon blir det bröst, axlar och triceps.

Ikväll var det Body Combat!  Full sal med krigslystna amazoner som ville åt det öset som bara ett Combatpass erbjuder.  De var hur grymma som helst och jag är nöjd och stolt över alla. Så ska det se ut.
Kvällens utmaning är verkligen 6an – benlåten som formar men och rumpa.
Gimme Dat.  Inte hört innan jag körde Combatreleasen för första gången.
Förjäkla tungt för benen kan jag lova.  Vad säger ni?

Gillar den. It grows on you…  liksom musklerna på ben och rumpa.