Baksida ben stod på schema!   Det blev ett sent pass på GB2, där jag idag för första gången smiskade just benen, och dagen till ära så var det baksidan som var i fokus.

Tränade mellan 21-22 och det var rätt mycket folk där hela tiden, men inte så att jag var tvungen att vänta på att få köra det jag tänkte mig.  Började med Raka Mark, sen vanliga mer djupa marklyft.  Det tog på krafterna.  Jag testade en underbar lårcurl i stående format.  Där efter liggande curl och sen stående vadpress och sittande curl supersettat.

Det tog bra må jag säga.    Jag har känt mig hyfsat mosad i överkropp och benen har varit stumma efter onsdagens Combat.  Och nu detta.  Det blir ett axelpass imorgon och Kvartalsutbildning på Söndag.

Yes, dieten rullar på. 95,8 imorse. Har gått upp lite vatten igen, efter Combaten.

För ganska exakt ett år sedan såg jag ut så här:

Närmare 7 veckor in i dieten 2011

Känns som det är lång väg dit. Ser fram emot den formen dock – Så där lite mysflabbig! hehe.

Dags att återhämta sig så gott det går genom att sova lite.  Tog bort gallret på lill-coachens säng ikväll, så vi får se hur det går under natten. Hon blev så nöjd – stor flicka utan spjälsidan.

Hoppas ni får en trevlig helg

Stay with the fight