Tisdags-form v4

Vaknade inte allt för utvilad imorse. Morgonvikten gjorde mig lugn. Jag har tvivlat lite smått de senaste dagarna om jag verkligen är på väg ner, och efter Combatens vätsketömmning så nådde jag det lägsta hittills – 94.5kg. Långsamt, långsamt – åh så långsamt.

Gjorde mig iordning för ett morgonpass och siktade på att mosa bröst och framsida axlar.  Väl nere på gymmet så gick det kalasbra. Jag kände mig stark och tryckte iväg reps över min förväntan.  Hantelpress på snedbänk. Den övningen som jag låter ta mest tid, eftersom det är där jag jagar de tyngsta vikterna.  Följt av snebänk i smithen, där jag efter Anders Graneheims inrådan (läst i Body) ligger i mellanläget, mellan trics och delts för att pricka den övre delen av pecsen. Hyfsat lätt och dropset.  Supersettar detta med Pressar i Cablecrossen. Går sen vidare till Flyes i Cablecross supersettat med tvingade axelpressar, ståendes. Avslutade med framlyft med hantel och dips.

Höll i Body Combat 52 för andra gången igår, och första gången själv.  Saknade Marta i starten, men det är sånt ös i releasen så man hinner knappt reflektera över hur tufft det är.   Sjukt bra!  Bra jobbat Rach och Dan!  Going of the rails on a crazy train!
Deltagarna – ett gäng grymma tjejer och killar. Kämpar febrilt med beundransvärd glöd.

Lägger in BC52 track 2 för mina BC-krigare! Ozzy – Crazy Train

Kafferasten är visst över – Stay With The Fight

- Posted using BlogPress from my iPhone