Morgonvikten slog i botten även idag – 94.2 Kg. Känns riktigt bra.

Det blev armar i sällskap av Pjer, imorse! I väntan på honom brände jag av lite mage, för en gångs skull. Tränar på tok för lite Abs, förlitar mig på Body Combat, och övrig gymträning för bål. Jag har iofs TRX i skjortärmen, men kör det inte frekvent, i dagsläget.

Till armpasset – Jag började med hantelcurls supersetat med reppressar i CC. Sen blev det tunga stångcurls, mestadels negativa. Bänkdips med viktplattor till tusen, sen bort till Cabelcrossen och superseta tunga tricepspressar med tight grepp ( som jag inte brukar köra alls) och lite kort stångcurls.

Det var ett bra pass och jag var helt utmattad efteråt.

I eftermiddag blir det midsommarfirande och dans runt stången.

Stay with the Fight

- Posted using BlogPress from my iPhone