Torsdagen innan midsommar var morgon vikten rekordlåg – 93.9kg! Bilden ovan är tagen Fredag morgon. Hade druckit en mängd snabba kolhydrater under morgonens träningspass. Sakta så kommer formen påkrypandes.

Under midsommarhelgen tränade jag och min fru Marta två pass tillsammans, på ett gym i Kungsör som heter City Gym. Ett välskött litet gym med mestadels GymLeco maskiner och fria vikter, men även lite löpband och cyklar osv. Jag struntar fullständigt i Cardiomaskinerna, men älskar de övriga, vare sig det är viktmagasin, elelr lasta på viktplattor, eller kabelmaskinerna. Kul att köra något nytt. Isolerande maskiner med aningen andra vinklar än vad man är van vid. Tog riktigt bra.

I morse var morgonvikten 96.3kg, vilket får mig att undra om jag gått ner något alls? Får se hur det ter sig nu i veckan. Ser jag inte en markant nedgång så får jag strypa lite till i kosten.

Nu är det dags för ett Body Combatpass. Time to enterTrain!

Stay with the fight!