Gårdagen innebar Body Combat 52 och ett TRX 30 pass efteråt. Den perfekta combon. Kan inte säga att jag orkade ge allt på trx passet. men det gav mig möjlighet att kräma ur det allra sista. Huvudvikten kommer alltid ligga på Combat.

6 timmars sömn senare bar det av nedåt till gymmet igen. Morgonvikten låg på 94.2kg. Känns bra, men lägre ska jag.

På schemat stod Bröst och framsida axlar. Bara bita i järnet och trycka upp hantlarna. Tungt och skönt pass. Fick lite sällskap vartefter av ”Polarn Pjer”. Han hjälpte mig att nå toppen på sista setet hantelpress tex.


För att hedra mina krigare, som mosade sina axlar, ryggar och ben igår – postar jag denna godbit. Är inte mycket för happy hardcore egentligen. Men i Combat sammanhanget funkar det riktigt bra. Underbar låt 3.

Stay with the Fight

- Posted using BlogPress my iPhone