Yes! bendag. Morgonvikten låg på 93,3 KG och där landade jag redan i måndags. Jobbade mycket i trädgården i helgen, med slitgöra. Och svettades mycket så jag gick inte upp så mycket i vätska efter min ätar dag. Inget jag försökte med dock, men ändå.

Det gjorde att jag bara var uppe straxt över 94, sedan har jag knatat nedåt sakteligen. Riktigt skön ”workout” med lite hardcoreträdgårdsarbete-skogshuggarestylee.

Efter helgen har jag tränat Combat och TRX på måndagkvällen. Tisdagen och pecs, onsdagen började med bics och trics.  Här är en bild från igår.

Avslutade med 21an som är en av PumpPjers favoriter, just för att få den svidande pumpkänslan. lövely.   Vet ni inte vad 21an är?  Well, får filma den rackaren.

Hursomhelst – idag var det ju ben på tapeten.

Passet såg ut som det brukar. Sittande och liggande curls, supersetat. Knäböj, Benpress. Hoppade över vadpress och raka marklyft idag. Fick hjälp av Pjer med benpressen och körde hyfsat tungt. Har i skrivande stund redan träningsvärk. Så något bra gjorde jag idag. På väg ut från gymmet så träffade jag Oscar Fältsjö, som jobbar och sliter hårt med träning och diet. Trevlig ung man. Kolla in hans blogg genom att klicka på hans länkade namn.

Här är en video på några set knäböj. Jag går aldrig djupare än parallellt med golvet, men de är dit jag siktar på att komma med de något tyngre vikterna också. Går jag under skjuter svanskotan fram, och det ska man tydligen undvika.

Var och handlade mig en stor säck full med protein och vitaminer, tillskott och PWOs på Proteinbutiken idag. Emma som jobbade idag är grymt duktig och trevlig. Alltid kul att handla där.

Nejhej, time to run – försenad till mitt möte med John Blund.

Sov gott och Stay with the fight