Jag var på Frisk på lunchen idag och körde spinning (?), för en gångs skull. Och även TRX. Båda klasserna för Jessica Andersson. Där har vi en till bra kombo.    Den toppar självfallet inte BC o TRX tillsammans, men nära på.

Mina ben höll på att avlida. Jag gav inte max på spinningen, men mer än vad jag hade tänkt mig.  Tänkte mest få lite blod i stockarna, som har varit stumma sen gårdagens benpass.  Efter 30 minuter var det dags att hänga i banden.  Härliga benövningar som fick mig att minnas gårdagen.

Nöjd med lunchen. Bra pass och bra instruerat av Jessie!

BehindTheScenes-bild från förra sommarens dietavslut och fotosession

 

Efter jobbet så blev det att mangla på axlar.  Jag tror jag kan ha försummat dem en aning, och vill verkligen bygga ett par feta axlar just nu. Synd för mig att jag är på diet nu dock =)  Så jag kämpar hårt, men växer desto mindre.  Jobbar på att få mer kontakt i axlarna.  Har insett att jag inte riktigt har hållit emot så hårt som jag kan, på nervägen. Och där tappar jag ju halva träningsmomentet.  Lättar på vikterna och börjar om.

Axlarna kunde inte ens skrika när jag var klar med dem – de bara kved.

jag utsattde dem för sittande sidolyft supersetat med sittande hantelpressar. Vidare till runningman supersetat med framåtlutade sidolyft, för baksidan. Fick sjuk pump där. Körde stående baksida i CCn. Drag till hakan, facepulls, framlyft, alla i CC.  Testade även Micke/Aldrig Vilas axel övning.  Den tog hårt.

Imorse vägde jag 93,5 igen.  Jag vet att jag inte bör bry mig. Man bör väga sig en gång i veckan för att det inte ska bli så hattigt, men ända.  Vill ju nedåt nu!

Well… lägger ut en video från gårdagens benpass.  Jag körde några dåliga ursäkter till benpress på 400 kg.   Jag måste prexis som på böjen komma djupare på de tyngre vikterna.   Jag vet inte vad ni tycker om de videos som jag postar.  Jag kan tycka att det kan vara intressant att kolla när andra lyfter. Men det kanske är förmånga set? För långdraget? Speak your mind!

Trevlig helg   – Stay with the Fight!