Igår kväll efter dagens alla pass så nådde jag ett riktigt lågvattensmärke i min diet. Jag kände mig verkligen less på maten och att väga och fixa den. To hell with it! Trots detta så pressade jag i mig det sista och en näve vitaminer. Fixade mina lådor och kollade på två avsnitt 2 1/2 men innan sängen.

Väl på morgonen vid vågen så fick jag äntligen det beskedet jag väntat på i en och en halv vecka. Viktsänkning. 92,4 KG! Förvisso lär det vara den massiva vätskeförlusten efter Body Combatpasset igår, men ändå. Det vittnar om att jag är påväg nedåt. Min första tanke är att det är för mycket – jag har tappat för mycket, vikten är för låg.. nästan ett kilo. men när jag kollar på kalender här och första tillfället då jag vägde 93,3 så inser jag som sagt att det är nästan två veckor sedan. Får se hur resten av veckans vikt ter sig.

Lite kul med en sån dal, när jag brukar hålla jämt humör gällande dieten. There is nothing to it – just do it!  Jag blev förvånad själv.  Nu börjar det ju dock bli roligt med dieten när man har skalat av en del, och börjar se det man letar efter.

Igår instruerade jag både Body Combat och därefter ett 30 minuters TRX pass. Båda passen var riktigt roliga, men jag hade inga egna band under TRX-passet och det är svrt att få kontakt med sitt eget pass och känna hur det känns. Det ska bli skillnad till nästa vecka. Heta pass båda två och det verkade som deltagarna var både nöjda och slutkörda. På fredag blir det ett extra Body Combat-pass på Frisk. Det ligger på Frisk-Friday tiden och det kommer bli riktigt roligt!

Imorse blev det bröst och framsida axlar på gymmet. Riktigt skönt, tungt och jobbigt pass. Kan inte säga att jag kände mig starkare vid hantlarna, men jag körde på bra, och i slutet på passet slog jag rekord i cable-flyes. En övning jag har anammat på senare tid och ökat i.

- Hantelpressar Snebänk

- Snebänk i smith /  Militärpress ståendes

- CC Pressar /  CC Drag till hakan, tightgrepp

- Dips oviktade framtlutade /  CC Flyes

Jag måste uppdatera mina scheman i Gymbuddy, för att det ska flyta på bättre under träning.

Gott kaffe vi har här…
ha en bra dag.

Stay with the Fight

- Posted using BlogPress from my iPhone