Pecs & pappaledigt! Bra kombo.
Vågen segade sig upp till 92.1Kg i morse! Nytt rekord! Förra tisdagen låg jag 3 hekto upp. Det rinner av mig, sakteligen.

Imorse blev det som sagt Bröst och även framsida axlar. Fem övningar Bröst och två övningar axlar. Anar att gårdagens TRX30 pass gav sig till känna. Var uppe på de vikter jag brukar, men inte riktigt samma repsantal! I övrigt såg jag till att hålla högt tempo för att komma hem till lillCoachen!

Igår var det combat och därefter TRX som gällde. Hade egna band under passet och det är verkligen som natt och dag. Vill kunna känna själv vad jag utsätter deltagarna för ;) 30 minuter rusade fram och i slutet på core-delen så dog många av oss i plankan. Yes vad nice!

Det börjar bli dags att dra igång JS-fabriken igen, men ooorka :) får ta det nån kväll i veckan.

Det börjar bli dags att laga lunch till den lilla krigaren!

Ha en bra dag och Stay with the Fight

- Posted using BlogPress from my iPhone