Jag gick med bestämda steg till gymmet för att påbörja mitt benpass. Veckans benslakt.

BenSLaKt – Crazy!

Men jag blir så förbannad på mig själv. Jag har en plan, ett tydligt mål. Jag ska döda mina benmuskler. Men jag kom på mig själv med att ge upp, för att det var lite ansträngande. Jag blev tydligen lite anfådd, svettades en droppe.

mes

Det är där krigaren kommer fram. Anfådd sitter jag och slår ned på mig själv. Kan lika gärna gå hem om jag inte kör ordentligt. Krigaren ska besegra lättjan och slå sig fram genom repsen. Krigaren stoppas inte av att det tar emot.

Nästa set-serie lyckades jag vända allt, och jag blev trött på rätt sätt – både i benen men även kondis och rygg. Jag vill ha siktet på utveckling och inte bara underhållsträna. (nu ligger jag förvisso på kcal underskott. Men ändå.)

Det blev knäböj, benpress och vadpress samt raka mark. Det är knäböjen som suger musten ur en, innan musklerna tar slut. Jaja, skärpning tlll nästa gång.

Är trött nu… Men håll lågan vid liv, så hörs vi!

20120719-234624.jpg