måndag v9måndag v9

20120723-134550.jpg

helgen har varit riktigt bra! Det skulle ha regnat, men vädret har varit riktigt schysst. Jag har både fått lite gjort hemma i trädgården, flyttat tunga vikter på gymmet och umgåtts med familj och vänner.

Imorse var vikten 92,5kg – som är bra mycket lägre än förra måndagen. Kanske mycket för att jag inte svullade i mig en pizza på lördagkvällen och för att jag tränade i söndags. Här ovan kan du se hela min diet, efter omstarten efter påskens sjukdom och sockerpundande. =) Trenden pekar nedåt. klart och tydligt. De riktiga topparna är när jag har ätit kolhydratsrik kost på ätardagarna. Annars är det normal dagsform-svikt. Är peppad på att se hur fettet rinner av mig denna veckan.

Ikväll kommer jag hålla i Body Combat! Ska blanda upp 52an lite och få till lite tyngre benträning för deltagarna. Sen kanske det blir ett helkroppspass TRX för Petra.

Ha en bra vecka – Kriga hårt!