Ons v9

Ons v9

I morse blev det ett benpass. I mitten på veckan. För omväxlings skull så åkte jag till Gymbolaget 2 i skäggetorp.  Jag har kört baksida ben där tidigare. Men aldrig hela benen.  Så det var spännande att prova på gymmets maskiner.  Öppnade med Knäböj och körde på hyfsat många set upp till 130 där jag körde två set, innan jag gick vidare till en hacklift som var helt OK robust och jag försökte köra riktigt djupt. lite känningar i knäna, men inte så jag fick nån bestående värk.  Denna supersettade jag med en stående lårcurl som jag tycker är dunderskön. Efter 3 set av varje gick jag vidare till en liggande benpress av slädformat. du skuter ifrån dig själv och inte vikten.  Med viktmagasin.  Man fick klämma sig ner i den men väl i var den härlig. Supersettade med en Hammer strength benspark som visste var den tog.  Lite stående vadpressar stressade jag till innan jag gasade iväg för att hinna hem.   Benparken skulle jag kunna bli kompis med på GB2 =)

Ingen bottenvikt idag men ser inte tjockare ut för det.

Ha en bra dag. Jag och lillkrigaren ska ut i solen.

burn baby burn