Idag (tisdag) var en skön morgon!    Sov en smula för länge, men när jag kom upp kändes allt toppen.  Upptäckte att jag hade glömt att koka ägg, så jag slog på några på kokning (när jag väl skulle äta dem efer träningen visade det sig att de var löskokta, haha… fick gula i hela handen).   Lite morgontoalett, sen upp på vågen.  94 kilo idag.  Blev mycket förvånad för jag trodde att Body Combatpasset igår samt TRXpasset skulle ha tömt mig på vätska. Men icke sa nicke.     Har kände mig fyllig men ändå tight idag.  Det är klart att allt är relativt, men så har iaf känslan varit.

Idag låg bröst och framsida axlar på schemat.  Jag hade bestämt att möta upp med en kompis som var på besök i stan, nere på gymmet.   Eftersom jag var sen hade han redan satt igång.    Han körde på sitt mer fighting funktionella pass, och jag körde mitt race. Men vi snackade lite emellan och så.  Jag fick passning på mina sneda hantelpressar och efter det var jag nöjd. Pressade på för fulla muggar och fick bra tryck i tuttarna.
Tack Adam!
Adam skulle iväg och jag avslutade passet själv. Uppläget idag var rätt standard.

3 set sne hantelpress
3 set sne bröstpress i smith (mellanläget)
3 set Press i CC
3 set axelpressar med hantel ståendes
3 set Flyes i CC
3 set framlyft med hantel
4 set dips

I skrivande stund så börjar träningsvärken falla på. Underbart.

Hade tänkt att skriva ett snabbt inlägg här ikväll, sen gå och lägga mig, men jag uppdaterade wordpress, och temat, och fastnade i en massa problem. Med editorer, blogglayout och så vidare. Det sistnämnda är jag absolut inte klar med än. men det får fungera tills vidare.

Gårdagens TRX-pass har lämnat mig riktigt trött i ryggen och benen (Combat är en av bovarna). Så jag är riktigt nöjd.

Nejhej, det är dags att lägga sig, nu när man äntligen fått igång allt.

Hur går det för Er? tillbaka på jobb? Skola? Träning?

Stay with the Fight