Hej hej hallå!

Morgonen vikt var 93,1 KG, antar att jag kommer trevla nedåt, nått kilo om dagen. det låter inte alls otroligt. Har varit riktigt hungrig idag.  Det tar jag bara som positivt. Jag ska nedåt, i fettprocent.  När jg är under 90 KG ska jg gå och mäta mig med kaliper, på GB igen.

I morse manglade jag mina armar, så de varken visste ut eller in efteråt.
Började med hantelcurls som vanligt.   Curlade upp 27,5orna utan momentum, och jag gjorde det 4,5 reps.   Är inte säker på att det är rekord, med definitivt på diet.  Orkar inte kolla min journal just nu.  Får rätta mig senare om jag har fel.  Det kändes bra i vilket fall.    Körde några dropset där jag gick igenom racket, ner till 10orna.  Nice!  Jag jobbar hela tiden på att kontrahera lite extra, riktigt se till att känna kontakten. Även med det tyngre.

Samma gäller med triceps.  Supersettade curlsen med Rep i CCn.  Helt klart en favorit.
Vidare till triceps exension över huvudet i CCn, supersettat med tunga curls med kort stång.  Svårt att få den där känslan just med den korta stången idag.

Marta var på plats och jag körde en specialar-dip med TRXbanden som typ ringar.  får exprimentera mer med det, framöver.

Avlutade med att superseta viktade Dips, och pumpövningen 21an med skivstångscurl.
Filmade lite av dipsen.  Rätt slutkörd vid det här laget, men man kan alltid ge lite till.

Hoppas du får en skön natt och en bra Torsdag!

 

gnatt  /Stay with the Fight