Vecka 13

Fredagen innebar lämning på dagis och ingen morgonträning för min del.  Dock tog jag mig ett lunchpass, som innehöll plågning av utsida Axlar, Mage och Trapz.   Tror det var magen som tog mest stryk och behöver mest uppmärksamhet, eftersom jag i princip endast låter Body Combat och TRX passen träna den.

Kändes hur som helst –  grymt bra.

Poppade in en sväng hos Tobbe på Proteinbutiken efteråt och pratade lite diet och träning.  Fick bra råd som vanligt, och gav mig vidare av till jobbet för att jobba och äta.

Här är ”problemområdet”

Båda bilderna är tagna i morse och visar dagsformen –  92,5 KG.   Jag trodde det skulle gå snabbare nedåt, men jag har förvisso inte försökt att tömma kroppen på något sätt(som att springa och svettsa ur mig lite extra).
Snart tillbaks där jag var innan semester började. Tror att ryggen håller mest fett, och möjligen benen därefter.  Men det tycks som att kärlekshandtagen har ”krupit bakåt”. Direkt på sidorna har det släppt aningen. Positivt!

Helgen är här, och det kommer bli ett eller flera träningspass.  Tror jag tar en social ätardag imorgon, så vi kan äta hela familjen. Nästa vecka kommer jag förmodligen skära i kalorierna och snäppa upp dieten en aning.  Inte riktigt nöjd med att jag la på mig nästan 5 kilo på en helg(under semestern), utan överdrivet kostintag. Och om man räknar på det så – endast tycks ha gått ned 2 kilo i fett, på 10 veckor.  Vet inte hur jag ska ställa mig till det hela. Får se hur mycket jag ska slå av dock.

Hoppas Ni får en trevlig helg…

Stay with the Fight