Yes!   Tisdagar är min nya favoritdag, och speciellt morgon.  Förra tisdagen började höstens första morgon-TRX-pass – som jag instruerar. Det är 45 minuter och jag går i princip igenom större delen av kroppen.

Om man ser till att utmana sig och belastar sina muskler ordentligt, så suger det formligen musten ur en. Kvar blir bara ett nöjt leende.    att passet börjar 06:40 gör det bara till en ännu större utmaning =)

Men det handlar om ren skär vilja, och att gå och lägga sig tidigt.  Det kommer förgylla min höst iaf.  Härligt.

Något som förgyllde min kväll ikväll var, när jag fick höra av Marta att jag visst hade fått bra omdöme.  Hon räckte mig sin telefon och jag kom att mötas av en blogg som just avhandlade dagens morgonpass. Stina som har skrivit inlägget, och som jag mötte för första gången på passet idag, har själv gått en TRX-utbildning nyligen. Vet dock inte om hon ska börja instruera i det. Antar det.  Hon krigade på bra med repen och jag önskar henne den bästaste av träningsvärkar =)

Faktum är att alla deltagare i morse var riktigt grymma. Man ser hur repkrigarna kämpar med bålen, mot tyngdlagen och balansutmaningarna.  Allt under ett ymnigt svettande.

Jag ser fram emot nästa tisdagmorgon.

Morgonvikten idag låg som igår, på 92.7kg. Lite trist, för jag vill självklart se att fettet rinner av mig, men jag fantiserar om att det gör det och att  jag lägger på mig ny muskelmassa varje dag. (eller hur!!!)  Det lossnar så småningom. Bara hålla ut.

Morgonformen efter TRX – direkt från instagram (se till att följa bjornlisinski där)

Dags att äta lite sen se till att slockna.   Körde även traps, utsida axlar och mage på lunchen idag och har känt mig hyfsat schleten, så jag behöver all återhämtning jag kan få.

Stay with the Fight!