Igår var det morgonpass som gällde, och bröst stod på schemat.

Jag laddade ordentligt med en stark PWO och tutade iväg till gymmet och var där nångång innan 7.

Jag tänkte att jag skulle hålla mig borta från übertunga hantelpressar, för att inte riskera att skada axlar, som fått lite stryk tidigare bröstpass. Men väl på plats kändes det som att när jag ändå är uppvärmd och jag känner mig stark och till råga på allt kunde få passning så var det lika bra att köra.

Jonas var på plats på gymmet och hjälpte mig upp med 59orna, och sen tryckte jag ur mig, med passning, tre bra reps, men sen tog det stopp på den fjärde.  Pressade vidare, men tar det stopp, så gör det.

Så här såg morgonen ut.

3 set Tungt - hantelpress incline (lätta pressar samt trx som uppvärmning)
3 set Tungt - rak press i maskin
3 set Pyramid Upp – hantelflyes incline
3 set Lätt – smith, incline mellanläget
3 set Medel – cableflyes
3 set Tungt – Inclinepress
3 set dips  (Var rätt slut)

 

Hamnade lågt på morgonvikten i morse, ska se om det håller i sig, eller om detvara var tillfälligt.

Hoppas du får en bra dag!

Stay with the fight!