Dagen har varit fylld med poolbad, träning, glass och mycket mat. Jag har min bror med hans underbara familj här på besök, så det har varit livat kan ni tro. Fast ändå har jag mest tagit det lugnt.  Perfekt.

Dagens träning. Jag grundade med Big Bang från Scitec Nutrition. Den ska smaka apelsin, men i min mun ter den sig som skit. Det påminner om apelsin, men inte den där smaken jag vill ha, utan mer som att den var gjord på allt det vita som sitter emellan och på klyftorna.  Den ger mig tyvärr inte mycket av en Big bang heller.  Är ganska tålig mot de flesta PWOs, men bättre än så här hade jag väntat mig på 3 skopor BIG BANG. Satsa på något annat.

Trampade iväg till mitt sommargym och fann till min glädje att både smith och hacklift var lediga. Började böja i hacken – hade lastat på två plattor (25×2) och gick hela vägen ner så att rumpan vilade mot hälarna.  Jag kör gärna hackliften och ser till att pressa ner mig, men hyfsat lätta vikter, i hopp om att utveckla en fullare muskulatur runt knä och så vidare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna supersettade jag med lite olika sissysquats i smithen och oviktade sissys. Man kan säga att det blev ett triset =)   Det var första gången jag testade dessa i smithen så jag exprimenterade med olika benpositioner och stånglägen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer fortsätta att testa mig fram där. Den variant jag körde på var utformad så att jag hade fötterna placerade bakom mig.

Fick en riktigt trevlig pump i quadsen, innan jag begav mig vidare till maskinlandet och bensparkar osv. Väl där så jobbade jag med en benspark och bensträck =)  jag ser inte skillanden på den förutom att det är olika tillverkare. men de kallades olika. =)

Jag gav mig även för ovanlighetens skull mig på en abductor maskin och en adductor maskin. De tog bra – kunde inte gå när man väl tog sig ur dem. Men det släppte fort.

Jag siktade på 15 reps på de flesta övningarna. fick jag inte ihop det, så tog jag en micropaus och körde igen.   De oviktade sissysquatarna blev typ 30 reps per set, på det viset. En riktig bränna i låret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tryckte i mig ris, potatis och kyckling-gryta när jag kom hem. Och till kvälls mat 600gr färskpotatis och 300gr köttfärssås.  Kommer köra mycket potatis nu, se hur det artar sig. Jag tror på potatisen. Och har fått (låna) en potatispress så det blir riktigt gott och lätt att bara sleva in. =)

Nu ska jag avnjuta en vattenpipa, äppelsmak. Och lite glass och snask tror jag.
Det är svårt att få tag på vattenpipetobak här i Linköping, så jag har jobbat på olika håll för att få hem lite.  Brorsan kom med någon variant som är som stenar. Shiazo. Fungerar bra. Och tidigare ikväll fick jag ett paket med vanlig molasse av märket ”Al Fakher”.

Ikväll blir det Fakher =)  Kolen är i ugnen, ungarna ligger och sover. Pipan är stoppad.
Sommar-kvällsmys med bror och fru-Anna.

Får se hur låren känns imorgon =)  Känns lite som jag har växtvärk, redan nu. BAM

Ha en bra kväll  /Stay With The Fight