Söndag förmiddag och inte ett moln på himlen. Lite för kallt i skuggan för min smak, men det är synd att klaga.  På det stora hela är allt underbart.

Frugan min, ligger och solar. Min lilla solstråle Alma sitter och leker med en iphone, och jag försöker få tid att pränta ner lite innan mitt pass. Igår tog jag en välbehövlig vilodag, då större delen av kroppen värkte och krampade. =)  Idag är det dags att ge armarna en dust.  Jag har glidit in från att bomba musklerna så tungt jag har kunnat, till att köra mer högreps-stuket, till förmån för större kontakt.   Det känns bra, och jag är säker på att resultaten kommer trilla in så småningom.

Jag tappade sugen för deffupplägget och har försökt äta rikligt med mat istället. Jag är kluven.  Jag vill tajta upp och mejsla fram, samtidigt som jag vill bygga upp. =)  Det ständiga dilemmat.   Drar nog igång en nedskärning igen, framöver.

Dagens pass får bli framsida ben. Jag var lite inställd på armar, men ska jag orka Combat på onsdag så är det bäst att köra benen idag.   Sist jag gav mig på framsidan lyckades jag träffa riktigt bra, och jag ska lyckas med det även idag.

Sist började jag med Hacklift och sissy squats och körde bra många set, och avslutade med två olika benspark maskiner.  Ajaj vad härligt.

I fredags mosade jag magen, här är en bild från den övning jag startade med. Hängande knälyft där jag kurar ihop mig och klämmer till magen riktigt ordentligt. Bra skit!

Knälyft

Dags att svida om och bege sig.  Höres kanske senare.

Stay with the fight